Hieronder stellen de mensen die bij Lubbelinkhof werken zich aan jullie voor. 

 

Hoi, ik ben Reinier en werk sinds 2021 bij Lubbelinkhof. Ik start met de opleiding specifieke doelgroepen. Samen met collega's zorgen we voor een gezellige en veilige sfeer voor de mensen van Lubbelinkhof.

Hoi, ik ben Rowen. Tijdens mijn opleiding Sport&Bewegen en SPH heb ik op verschillende plekken stage gelopen. Ik kijk graag naar de mogelijkheden van iedereen. Het lijkt me leuk om het samen gezellig te maken!

 

Hallo, ik ben Gerda en werk sinds 2022 met veel plezier bij Lubbelinkhof. Ik september start ik met de opleiding Persoonlijk Begeleider.

 

Hoi, ik ben Danniek, getrouwd en heb 2 zoontjes. Na mijn opleiding Sociaal Agogisch Werk heb ik in de kinderopvang gewerkt. Nu werk ik met heel veel plezier bij Lubbelinkhof.  Het is een fijne, vertrouwde en rustige plek. Zorgen voor een thuisgevoel met de juiste zorg en veel tijd vind ik belangrijk.                            

Hoi, ik ben Janneke. Na mijn jaarstage voor de opleiding Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg werk ik nu bij Lubbelinkhof.

Hallo, ik ben Petra en moeder van 4 kids. Nu ik mijn opleiding VZ/IG heb afgerond, ben ik gestart met de opleiding Persoonlijk Begeleider. Ik wil graag leren, zodat ik naast het plezier, goede zorg en begeleiding kan geven bij iedereen van Lubbelinkhof.

Hallo, ik ben Cora, heb de opleiding Verzorgende IG afgerond in de ouderenzorg en doe nu de opleiding Persoonlijk begeleider. Een kleinschalige woonvorm spreekt mij aan en ik wil graag de mensen van Lubbelinkhof een thuis bieden.

 Hallo, ik ben Daan. In 2019 ben ik begonnen met de opleiding Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg.

 

Hallo ik ben Jostein en woon in Odoorn. In 2020 ben ik begonnen met de opleiding Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg.

Hallo, mijn naam is Renate, het persoonlijk contact spreekt mij aan. Ik zorg voor een schoon huis en sta altijd klaar voor alle vragen van de mensen van Lubbelinkhof.

Mijn naam is Evelyn. Een opgeruimd en schoon huis geeft een energie en draagt bij aan positieve werking. Ik word blij om dit te doen.

Hallo, ik ben Ellen en werk als verpleegkundige bij Lubbelinkhof.

Naast deze mensen zijn er ook regelmatig stagiaires bij ons te vinden en zijn er drie mensen die Lubbelinkhof goed kennen en regelmatig een dagje komen werken: Joram, Yara en Susan.