Voor verzorgers en ouders

Lubbelinkhof verleent kleinschalige zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Daartoe hebben we een woon- en werkgebouw met 20 studio's voor begeleid en beschermd wonen. De studio's zijn speciaal ontwikkeld voor onze doelgroep en daarom ook volledig geschikt voor rolstoelgebruikers. Hierbij een interview met een ouder(s).

Alle studio's hebben een toilet, inloopdouche, wastafel en eigen zitje op het terras of het balkon. Iedere studio beschikt verder over internet, brandmelding, schuifpui, kabelaansluiting, parketvloer, vaste kasten, gordijnen en een eigen huisnummer.

 

Zorg op hoog niveau

We leveren zorg op hoog niveau. Daarbij gaan we uit van het concept dat iedereen die hier woont dat zo zelfstandig mogelijk doet. Natuurlijk met alle zorg die hij/zij nodig heeft. Op Lubbelinkhof kiezen we daarom voor goed opgeleide, ervaren medewerkers die houden van hun werk en van de bewoners. Dag en nacht zorgen we ervoor dat alle bewoners goed verzorgd worden en het naar hun zin hebben.

De inspectie van de gezondheidszorg vindt dat Lubbelinkhof verantwoorde zorg biedt.

 

Overdag zijn er mogelijkheden om te werken of bezig te zijn met verschillende activiteiten. Werk en dagbesteding worden voor iedere bewoner op maat ontwikkeld in overleg met ouders en verzorgers. Voor wie niet mobiel is, zijn er ook op Lubbelinkhof mogelijkheden om te werken en mee te doen aan activiteiten.

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent over de begeleiding die je op Lubbelinkhof krijgt. Heb je toch een klacht? Laat het ons vooral weten.

Twee voorwaarden

Wie hier wil wonen moet voldoen aan twee voorwaarden:

  • 18 jaar of ouder
  • een Persoonsgebonden budget (pgb)

Vanzelfsprekend helpen we graag bij het aanvragen van een indicatie voor een pgb.

Natuurlijk is er meer informatie over visie, kwaliteit en werkwijze, wonen, werk en dagbesteding en financiën.

Klik om die te lezen op een van de onderstreepte woorden. Via de link lees je ook informatie over de stichting Aandacht voor Zijn, die verbonden is aan Lubbelinkhof.

 

Heb je vragen over wonen en werken op de Lubbelinkhof, de verzorging of de wachtlijst, bel dan 0591-222072 of mail naar info@lubbelinkhof-odoorn.nl